Tartu Sclerosis Multiplexi Ühing sai 25aastaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Scanpix

Tartu Puuetega Inimeste Koda korraldas Tartu ühingu 25. aastapäeva puhul konverentsi, kus esines ka tuntud ja tunnustatud närviarst Irja Kalbe.

Sõna said Tartu Ülikooli Kliinikumi arst-õppejõud ja Närvikliiniku neuroloog Irja Kalbe, SM Ühingu esinaine Elle Tammemägi ja ühingu liige Astrid Hiisjärv. Ühingut olid juubeli puhul õnnitlema tulnud Tartu abilinnapea Vladimir Sokman, Tartu PIK tegevjuht Senta Michelson ja Peep Papagoi ning Gunnar Karelin SM Viljandi Ühingust.

Kohal oli ka Kristi Tuhkaneni ansambel, kes võlus kõiki oma meeleolukate viisidega. Kaetud oli ka väike kohvilaud. Kohal viibinud SM Ühingu liikmed said mälestuseks Tartu ühingu logoga kruusi.

Tartu SM Ühingul on 102 liiget, neist kohal juubeliüritusel oli umbes 35. Tähtpäeva olid tähistama tulnud ka kolm liiget, kes olid ühingu sünni juures: Elli Väikene, Elle Tammemägi ja Liidia Saluste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles