Benu kaubamärgiga liitus 21 uut apteeki

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benu apteek.
Benu apteek. Foto: Erik Prozes / Postimees

21 iseseisvat apteeki üheksast Eesti maakonnast võtsid kasutusele rahvusvahelise Benu kaubamärgi, nüüd on Eestis 126 Benu apteeki.

Benu kaubamärki hakkasid kasutama kuus Tartumaa, viis Põlvamaa, kaks Võrumaa, Raplamaa ja Jõgevamaa ning üks Pärnumaa, Lääne-Virumaa, Harjumaa ja Viljandimaa apteek. Sellel ja eelmisel aastal on Benu kaubamärgiga liitunud 45 sõltumatut apteeki üle kogu Eesti.

Benu partnerprogrammi juhi Tanel Kuusmanni sõnul jätkavad kõik Benuga liitunud apteegid iseseisvat tegutsemist ja nende omanikering ei muutu „Ühine tegutsemine aitab tagada apteegis stabiilselt parema ravimite ja tervisetoodete valiku. Samuti saavad liitunud apteegid võimaluse osaleda Benu üle-Eestilistes kampaaniates, koolitusprogrammides ja pakkuda oma klientidele suuremat valikut soodushinnaga tooteid,” lausus Kuusmann.

Benu kaubamärgiga liitunud Jõgevamaal asuva Mustvee apteegi juhataja Kristi Väits lausus, et rahvusvahelise kaubamärgi kasutusele võtmine muudab ühe maa-apteegi igapäevase juhtimise lihtsamaks. „Benu aitab meil korralda erinevaid apteegi toimimiseks vajalikke tugitegevusi alates kaupade ja ravimitega varustamisest ning lõpetades turundusega. Meie proviisorid saavad samal ajal rohkem keskenduda oma põhitööle ehk pöörata suuremat tähelepanu Mustvee apteegi klientide nõustamisele ja nende murede lahendamisele. Samuti saame suuremasse apteegiketti kuuludes pakkuda rohkem sooduspakkumisi,” rääkis Väits.

Benu on 25 Euroopa riigis tegutseva ravimikaubanduskontserni Phoenix Group jaeapteekide kaubamärk, mille all tegutseb rohkem kui 700 apteeki kokku seitsmes Euroopa riigis. Eestis tuli Benu kaubamärk turule 2013. aasta kevadel ja praegu tegutseb Eesti suuruselt teises ketis selle kaubamärgi all üle Eesti 126 apteeki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles