Robot tuli apteekrile appi

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskuse Apotheka apteegis saab ravimite ostmise kõrval ka jalgade tervist testida.
Viru Keskuse Apotheka apteegis saab ravimite ostmise kõrval ka jalgade tervist testida. Foto: Maksim Toome

Viru Keskuses avati uue kontseptisooniga Apotheka apteek, kus enam tähelepanu on tervislikel eluviisidel.

Apothekas ootab külastajaid Eesti suurimat apteegikosmeetika valikut pakkuv Iluteek ning Balti riikides ainulaadne apteegirobot. Esmakordselt on võimalik proovida uudset naha- ja kehadiagnostikat.

Terve Pere Apteegi juhataja Kadri Tammepuu sõnul on uuendused lähtunud apteegi külastajate ootustest. „Järjest enam pöördutakse apteeki nõu saamiseks üldist tervist ja eluviisi puudutavates küsimustes alates kaalu langetamisest ja seksuaaltervisest kuni ilutoodeteni välja. Apteekrist on lisaks ravimispetsialistile saanud tervisekonsultant, kes pakub lahendusi, mis hoiab inimesed tervemate ja kokkuvõttes õnnelikumatena,“ rääkis Kadri Tammepuu.

Üks põnevamaid muutusi on apteekri koostöö Eestis ainulaadse apteegirobotiga, mis jõudis kohale Saksamaalt. Robot leiab 6–8 sekundiga kliendile vajalikud tooted ja edastab need apteekrile. „Roboti suurim teene ongi see, et varem ravimi otsimisele kulunud aja saame nüüd segamatult kliendi nõustamisele pühendada,“ selgitas Kadri Tammepuu.

Robotmehest on kiiresti saanud asendamatu kaastöötaja, nii on Apotheka on välja kuulutanud nimekonkursi, kus kõik huvilised saavad kaasa aidata talle nime valimisel. Konkursil osalemise reeglid leiab www.apotheka.ee lehelt.

Lisaks ootab külastajat ka valik ilu- ja terviseteenuseid: näiteks saab teha nahadiagnostikat ning määrata kehakoostist, samuti mõõta vererõhku ning hinnata jalgade tervislikku seisundit

Apotheka kaubamärgi all tegutseb Eestis 170 apteeki, lisaks on kliendil võimalik kasutada ka Netiapteegi keskkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles