Ettevõtlikud naised ootavad ettepanekuid tunnustust väärivate vanavanemate kohta

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanavanemad. Pilt on illustratiivne.
Vanavanemad. Pilt on illustratiivne. Foto: www.freeimages.com

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiooni Tartu klubi tänab ja tunnustab emadepäeva künnisel taas vanavanemaid, kes on kasvatanud oma lapselastest tublid, õigete väärtushinnangutega ja õppimist tõsiselt võtvad ning koolielus aktiivselt kaasa löövad noored.

Ettevõtmise käigus tunnustatakse vanavanemaid, kes elavad Tartumaal, kes on oma lapselast (lapselapsi) kasvatanud enam kui viis aastat, kelle lapselaps on kümeaastane või vanem ning kelle lapselaps õpib algkoolis, gümnaasiumis, kutsekoolis või kõrgkoolis. Oodatud on kõigi tähelepanelike inimeste ettepanekud.

Esmakordselt tunnustati tublisid vanavanemaid 2009. aastal. Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni Tartu Klubi soovib seda traditsiooni jätkata ka aastal 2015.

Ettepanekud esiletoomist väärivate vanavanemate kohta palutakse esitada hiljemalt 5. aprilliks vanavanemate tunnustamise projektijuhtide Heli Peetsmanni ja Lea Voltri elektronposti aadressil heli.peetsmann@gmail.com ja lea.voltri@raad.tartu.ee või telefonidel 509 1619 ja 5303 7154.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles