Kas naer on südamele hea?

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Õdede Liidu logo.
Eesti Õdede Liidu logo. Foto: Repro

Esmaspäeval, 9. veebruaril algab tasuta loengusari „Tunnike tervise heaks!“, mille raames jagavad õed Tallinna keskraamatukogus huvilistele teadmisi tervishoiust.

Sarja „Tunnike tervise heaks!“ raames peavad aasta jooksul loenguid Eesti Õdede Liidu õed, kes käsitlevad tervisega seotud teemasid, nagu näiteks vaktsineerimine, südametervis, hammaste hooldus ja vaimse tervise olulisus. Loeng kestab umbes ühe tunni ning kõigil on võimalik küsida õdedelt küsimusi. Eesti Õdede Liidu Tallinna ja Harjumaa piirkonna juhatuse liikme Katrin Poomi sõnul on Eesti Õdede Liidu motoks „Inimese tervise heaks“. „Sellest lähtuvalt on meie arengukava üks eesmärk elanikkonna teadlikkuse tõstmine õigete valikute tegemiseks. See aitab ära hoida paljude raskete haiguste teket, tõsta keskmist eluiga ja kõige tähtsam – tõsta tervelt elatud eluiga. Loengule ootame kõiki, kes tunnevad huvi õigete valikute vastu ning soovivad juhtlõnga, et muuta oma elu ja tervislikud valikud paremaks,“ sõnas Poom.

Esime loeng sarjas toimub esmaspäeval, 9. veebruaril kell 17.30 Tallinna Keskraamatukogus. Avaloengu teema on „Õnnelik süda ja hea tuju“. Kas tead, mida tähendab valem 0 ? 3 ? 5 ? 140/90 ? 5 ? 3 ? 0? Kas naer on südamele hea? Õed selgitavad, kuidas hea tuju aitab südant tervena hoida.

Loengud toimuvad üks kord kuus Tallinna Keskraamatukogus ja Kännukuke raamatukogus. Täpsed ajad leiab Tallinna Keskraamatukogu veebilehelt www.keskraamatukogu.ee. Kõik loengud on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles