Tartu seeniormehi ootab kohtumisterohke veebruar

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu seeniormehed Riigikogus.
Tartu seeniormehed Riigikogus. Foto: Erakogu

Tartu seeniormeeste veebruarikuu algab sõbrapäeva tähistamisega, teatas 60+ veebiväravale klubi president Kalev Jahnson.

Neljapäeval, 12. veebruaril kell 12 kogunevad Tartu seeniormehed Kodukotuse teise korruse saali, et kohtuda sõbrapäeva eel võimlemisklubiga „Sire“.

Teisipäeval, 17. veebruaril kell 12 tähistab meesteklubi sealsamas Eesti Vabariigi 97. aastapäeva.

Kolmapäeval, 18. veebruaril sõidavad Kodukotuse mehed Kehtna Mõisasse, kus koos Seakõrva ordu klubiga vastlapäeva tähistatakse.

Nagu ikka saavad Tartu seeniormehed määratud päevadel võrrelda osavust noolemängus, piljard-püramiidis, piljard-puulis, koroonas, lauatennises, males, kabes, bridžis, mälumängus, keeglis ja taldrikugolfis, võtta osa tervislikust võimlemisest, kepikõnnist, suupillimängust ja kohvik-tantsuõhtutest Atlantises.

Kolmapäeval, 25. veebruaril kell 12 koguneb klubi üldkogu, kus osalejad saavad osa teadetest, ettekannetest ja klubiliikmete sünnipäevade tähistamisest. Päevakangelased on 83aastane Endel Saulep, 82aastased Vladimir Leiman ja Ülo Käppa, 80ndat juubelit peavad Enno Kross ja Rein Jaani, Maido Kikull ja Suido Siilak tähistavad 78ndat sünnipäeva, Vello Pluum 71ndat ning Aare Sakson, Rein Vahter ja Ando Kaldalu 67ndat sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles