Peatoimetaja ja Pärnu autorite jõulutervitus

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häid jõule, energiaväge ja tegutsemistahet soovivad Pärnu Postimehes töötavad 60+ lugude autorid, ajakirja keele- ning videotoimetaja  ning kohe seejärel ka Viljandis töötavad ajakirja ja veebiportaali tegijad.

Pärnu Postimehest edastavad oma jõulutervitused uudistetoimetaja Teet Roosaar, kes on ajakirjale 60+ kirjutanud nii seenioride seltsidest ja ühendustest kui ka ravimite hinnapoliitikast ja aidanud selgusele jõuda juriidilistes sasipuntras; tarbijatoimetaja Annika Poldre, kes on 60+ lugejaid valgustanud hooldekodu- ja terviseteemadel. Fotograaf Urmas Luik on lugejaid rõõmustanud meeleolukate fotodega. Videotoimetaja Ardi Truija paneb lood liikuvasse pilti ja keeletoimetaja Reeli Ziius vaatab, et kõik artiklid ajakirjas 60+ ja veebivärava lugudes õigetele keelereeglitele vastaksid.

60+ peatoimetaja Eve Rohtla julgustab uue aasta plaane seades suurelt unistada. Aga kui mõnele see liiga lennukas tundub, siis võiks ju soovida, et uus aasta tuleks vähemalt sama hea, kui mööduv 2014 aasta. Paremal seisab AS Ühinenud Ajalehed kujundusjuht Ain Kivilaan, paremal püüab tuule käes pidevalt kustuvaid küünlaid süüdata Sakala fotograaf Elmo Riig, kes ajakirjale väga ilusaid pilte on teinud ja veebivärava tarvis ka videooperaatori rollis olnud.

Kallid 60+ lugejad ja veebilehitsejad! Harrast jõuluaaega, meeleolukat aastavahetust ja paljude õnnestumistega uut 2015. aastat! Mõnusaid hetki ajakirja 60+ seltsis!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles