Kodutud loomad saavad abi kauplusest Käpa All

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turundusjuht Mari Hagi loomade varjupaikade heategevuspoe uksel Pärnu kesklinnas.
Turundusjuht Mari Hagi loomade varjupaikade heategevuspoe uksel Pärnu kesklinnas. Foto: Erakogu

Eile avas Pärnus uksed loomade varjupaikadele mõeldud heategevuspood Käpa All. Kaupluse eesmärk on tõmmata tähelepanu varjupaikade tegevusele ja tasuda kodu kaotanud loomade ravikulude eest.

Annetusi poe taaskasutusmüügi jaoks on teinud ja saavad teha eraisikud nii Eestist kui Soomest. Müügil on ka Varjupaikade mittetulundusühingu logotooted ning käsitöö.

Varjupaikade mittetulundusühingu üldjuhi Triinu Priksi sõnul on see üks võimalus arendada sotsiaalset ettevõtlust ja selle läbi toetada kodutuid loomi. „Iga väike heategu aitab sammu võrra edasi. Iga ost heategevuspoes toetab kodutuid loomi Pärnus, Viljandis, Valgas, Võrus ja Virumaal”.

Varjupaikade lepingupartnerid on üle 70 kohaliku omavalitsuse Pärnu, Viljandi, Valga, Virumaa ja Võru piirkonnas. Aastas pakutakse ajutist või pikemaajalist peavarju umbes 3000 loomale. Lisaks uute kodude leidmisele tegeletakse koolitus- ja teavitustööga oma kogukonnas. Seda kõike saab teha tänu toetajatele ja annetajatele, sest ainult annetuste abil on võimalik katta suuri raviarveid, koolitada ja hoida loomi varjupaigas üle seaduses ettenähtud 14 päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles