Tallinnas saab teisipäeval, 25. novembril tasuta õigusabi

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Juristide Liit

Lasnamäe Lindakivi kultuurikeskuses jagatakse homme, 25. novembril kella 10–14 tasuta õigusabi.

Nõu antakse perekonnaõiguse, elatisrahade nõuete, pärimisõiguse, töölepingu seaduse, töövaidluste lahendamise, korteriühistute problemaatika, maksuõiguse, kohtusse pöördumise, kohalike omavalitsuste ja riigiasutustega suhtlemise ja dokumentide vormistamise ning lepingu- ja võlaõiguse alal.

Oodatud on kõik abivajajad ning tagatud on nii eesti kui venekeelne tasuta õigusalane nõustamine.

Tasuta õigusnõustamist korraldab Eesti Juristide Liit koostöös Avatud Eesti Fondi ja Eesti Töötukassaga. Õigusabi vajavaid inimesi nõustavad tasuta Eesti Juristide Liidu liikmed – kvalifitseeritud, vähemalt viieaastase nõustamise kogemusega ja magistrikraadiga õigusnõustajad.

Projekti on kaasatud notarid, advokaadid, võlanõustajad, kohtutäiturid, tööõiguse ja perekonnaõiguse spetsialistid, pankrotihaldurid ja riigi ning kohaliku omavalitsuse juristid/nõunikud. Korteriühistute problemaatikat käsitlevad korteriühistute liidu esindajad.

Täpsemat infot Õigusapteegi kohta saab telefonidelt 6 313 002 ja 6 314 466.

Lindakivi kultuurikeskusesse saab sõita ühistranspordiga. Bussid nr 44 ja 51 peatuvad Vana-Kuuli peatuses; bussid nr 67,68, 53, 56 ja 13 peatuvad Kotka kaupluse peatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles