Esimesed 500 60+ tellijat saavad kingituseks raamatu

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
60+ terviseraamat.
60+ terviseraamat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kätte hakkab jõudma aasta lõpp ja seega on just õige aeg üle vaadata oma ajalehtede-ajakirjade tellimused järgmiseks aastaks.

Uus aasta toob kaasa ka ajakirja 60+ tellijale väikesi muudatusi. Oluline on teada, et uuel aastal ilmub ajakiri igas kuus ehk 12 korda, senise 11 korra asemel. Tellimishind üheks kuuks on jätkuvalt 2 eurot, aastase tellimuse saab soodushinnaga, mis nüüd on 17 eurot 12 numbri eest. Kuu kaupa tellides on kokkuhoid 7 eurot ja poest ostmisega võrreldes lausa 13 eurot.

November on kahtlemata väga õige aeg ajakirja 60+ tellida, sest novembris aastaks tellides anname tasuta kaasa ajakirja esimese terviseraamatu „Südameasi”. Tellimisega tasub kärme olla, sest raamatu saavad esimesed 500 tellijat.

Aastalõpp on alati kinkimise aeg ja meie oskame soovitada, et ajakiri 60+ on kasulik ja praktiline kingitus oma vanematele, vanavanematele ja teistele elukogenumatele sugulastele-tuttavatele.

Ajakirja saab tellida telefonil 617 7717 või http://www.tellimine.ee/ajakirjad/60

Raamatu saadame tellijale pärast arve tasumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles