Prillitoosi vahetussaatejuhiks hakkab Marko Reikop

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuhtide vahetus. Marko Reikop.
Saatejuhtide vahetus. Marko Reikop. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eile lõppes rahvahääletus ETV koduleheküljel, kus televaatajad said pöörata kogu ETV programmi pea peale ja vahetada omavahel üheksa saate 11 juhti.

Marko Reikopi ümbrikus oli „Prillitoos“. Valimisel osalenud televaatajad arvasid, et just Marko Reikopile oleks paras väljakutse hakata juhtima vanemaealistele mõeldud saadet.

Marko Reikop ise ütles eilse saate „Ringvaade“ lõpus, et ta on tulemusega rahul.

„Prillitoos on üks pikema ajalooga suurepärane saade Eesti Televisioonis. Prillitoosi tegemise vastu mul mitte midagi ei ole, see on vaikne ja sume saade ja ma mõtlesin isegi ühe teema välja, mida ma tahaksin kajastada,“ rääkis ta. Küll aga tunnistas ta, et viimased kaheksa aastat pole ta ühtki „Prillitoosi“ näinud ega teagi, kui pikk see saade on.

„Aitäh, et te mu seda saadet juhtima valisite, see on mulle tunnustuseks. Mul on perspektiivi,“ lisas ta.

Marko Reikop ise ei oleks tahtnud teha „Terevisiooni“, sest ta on seda saadet kuus aastat juhtinud ja nii vara ta ka ärgata ei tahaks.

Tänahommikuses „Terevisiooni“ saates avalikustati ka kõik ülejäänud vahetussaatejuhid. Urmas Vaino valiti „Pealtnägija“ saatejuhiks, kuid meelsasti juhiks ta ise hoopis „Prillitoosi“. „Nagu ütleb Getter Jaani: „Me kõik jääme vanaks!“, ja mulle väga meeldib see saade, seda ma neist kõigist kõige rohkem ka vaatan,“ rääkis mees „Postimehe“ veebiportaalile Elu24.

Uute, televaatajate soovitud saatejuhtide juhitud saateid on võimalik Eesti televisiooni ekraanil näha 21.-28. septembrini.

Viimast „Prillitoosi“ saadet on võimalik vaadata ka 60+ veebivärava paremast veerust, kui selle saate nimele klikkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles