Septembrist saab Netiapteegist tellitud ravimid Tallinna piires kätte samal tööpäeval

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apotheka.
Apotheka. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Alates septembrist saabub Tallinna piires Apotheka Netiapteegist tellitud apteegikaup koju või kontorisse juba samal tööpäeval. Lisaks on võimalik tellida saadetised ilma transporditasuta 70sse Apotheka apteeki üle Eesti.

„Sama päeva kojuveo teenus sobib eelkõige neile Netiapteegi kasutajatele, kes soovivad ravimit kiiresti, ent ei saa kodust või kontorist väljaminna,“ selgitas Netiapteeki opereeriva Mustamäe Apteegi juhatuse liige Kadri Tammepuu.

Et samal päeval pakk kätte saada, tuleb tellimus esitada tööpäeval enne kella 14. Reeglina jõuab saadetis kliendini enne kella 17.30.

Tammepuu sõnul on sooja vastuvõtu osaks saanud ka võimalus tellida saadetised ilma transporditasuta apteeki. „Netiapteegis on lisaks käsimüügi- ja retseptiravimitele mitu tuhat tervisetoodet kogu perele. Külastaja saab enda valitud ajal rahulikult nendega tutvuda, leida talle sobivad ning võtta pakk mugavalt vastu kodu lähedalt apteegist,“ lausus Tammepuu.  Täiendava põhjusena tellida saadetis netist tasuta apteeki toob Kadri Tammepuu välja ostu diskreetsuse- Netiapteegist on lihtne osta tooteid, mille küsimine võib ehk rahvarohkemal hetkel tavaapteegis piinlikkust tekitada.

Apotheka Netiapteek on ainuke internetikeskkond Eestis, millel on ravimite kaugmüügi õigus. Just nagu tavaapteegis, on ka Netiapteegis külastajatel nõu küsimiseks reaalajas kättesaadavad erialase haridusega apteekrid. Alates avamisest eelmise aasta novembris on Apotheka Netiapteegi vahendusel sooritatud enam kui 10 000 tellimust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles