Kuidas oma välimusega mängida?

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilist Anne Laar-Iljini (paremal) soovituse kohaselt passib härrasmehe garderoobi kampsun, mida särgi peale tõmmata.
Stilist Anne Laar-Iljini (paremal) soovituse kohaselt passib härrasmehe garderoobi kampsun, mida särgi peale tõmmata. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Stilist Anne Laar-Iljin ­soovitab vanemas eas panna rõhku ehetele ja ­sallidele. Kanda tasub pikki pärli­keesid, ­voogavast ja pehmest materjalist salle ning õhukesi rätte.

Salli pole vaja alati sõlme keerata ja selle pikad otsad võivad vabalt alla langeda. Salli kanda rohkem näo juures, nii et vaataja tähelepanu oleks suunatud ette keskele ja probleemsed kehapiirkonnad jääksid varju.

Kleitidest tasub eelistada tuppkleiti ja vabalt langevaid materjale, samuti pikendatud pihaosa või vertikaaljoontega kleiti ja tuunikaid. Eakatele sobivad U-kaelus, V-kaelus, südamekujuline kaelus, aga kindlasti mitte paatkaelus. Vertikaaljoon aitab pilgu alati ülespoole suunata.

Vältida võiks A-lõiget ning kroogitud ja mahulisi kleite-seelikuid. Naiselikkus ei tähenda sugugi roosat värvi ja pitsivahtu. Seda on võimalik tekitada hoopis peenemal moel. Nii lihtsalt, et vahendid, mida selleks kasutatakse, jäävad märkamatuks. Vältida tasub jäika kangast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles