Lugeja arvab

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkast
Postkast Foto: Elmo Riig / Sakala

Aitäh ühe toreda lugemise eest! Sai kaaneni läbi loetud, ootan järgmist!

Tiiu Ivask, Valgamaa, Sangaste

Infot pakkuv ja huvitav oli artikkel „Eakas inimene ja auto”. Jätkuks endal ka tulevikus mõistust õigel ajal sõitmine lõpetada, sest liikluses on vanemaealised väga ohtlikud, kuid kahjuks endale seda ei tunnista.

Evi Klamas, Pärnumaa, Audru

Lugesin huviga artiklit „Eakas inimene ja auto”. Mälestusi endagi suusatajateest tõi kirjutis „Ajal, mil suusatajad said jõudu odrakaraskist”. Sellised artiklid ongi huvitavad, mis meenutavad 60+ noorusaega ja näitavad ka noorematele, et me pole alati sellised „vanad” olnud. Kõike kena teile!

Lilli Kivisild, Viljandimaa, Suure-Jaani

Tänan teid selle meeldiva ajakirja eest. Ma ei hakka midagi eraldi välja tooma. Kõiki teemasid oli parasjagu, mis pakuvad huvi, kes seda lugeda tahavad. Ise olen elus ausalt elanud. Aidanud teisi hädalisi, kes seda on vajanud. Kuid enne masu ja masu ajal nullisid noored, kes mingit kohta tahtsid, peaaegu kõigil pensionieelsete töökoha. Ei arvestatud ei töökogemuste ega tehtud töötulemustega. Nüüd hiljem, kui hätta sattusin ja abi palusin, siis aitajaid ei olnud, isegi nende seas, keda ise kunagi aitasin.

Ma ei solvu, kuid kui meie, eestlased, abi vajame ja seda palume, siis tuleb välja, et ainult ise pead ennast aitama. Usun, et teil on millest kirjutada, ainult mitte poliitikast ja poliitikutest, kes on selle elu oma lubadustega juba pea peale pööranud ja sealt tagasi tulla on oi kui raske.

Heino Oja, Pärnu

Kõige rohkem meeldis mulle Urve Tinnuri kolumn „Kõik me oleme raamatud”. Olen suur luulesõber, kuid tema mainitud luuletust pole juhtunud lugema. Ka pole ma tulnud sellele, et võrrelda end raamatuga, kuid tõepoolest nii see on, elu ja saatuse poolt kirjutatud raamat: algus, areng, armastus, intriig, lõpplahendus veel tulemas.

Häid nõuandeid sain loost „Lipp lipi peal, lapp lapi peal”. Kuna hormoonravi saajana pean pidevalt võitlema kaalutõusuga, on kapsas siianigi olnud minu menüüs aukohal. Lisan nüüd sellele kindlasti ka kapsašnitsli ja kapsakotletid.

Samuti mõtlen tõsiselt, kas vahetada oma kepikõnd suusatamise vastu. Kui leian üles oma vanad VISU suusad ja kui suusasaapad veel jalga lähevad.

Evi Tõnissoo, 80aastane, Pärnumaa, Audru

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles